+371 29712886
Katru dienu no 8 līdz 21 h
E-pasts:

Žāv.sviestmaižu desa NOO 135g


€1,45
€10,74/kg
Izcelsmes valsts:
Igaunija
Neto daudzums (g/ml):
135
Zīmols:
Noo Cepeškungs
Piegādātājs:
maxima

Apraksts
Pusžāvētā desa Sviestmaižu
PAPILDUS INFORMĀCIJA
Pusžāvētā desa, kas pagatavota no augstvērtīgas cūkgaļas. Produkts ir pietiekami sātīgs un ideāls sviestmaižu gatavošanai.
Sastāvdaļas
cūkgaļa 66%, cūku sirds, cūku ādiņas, ūdens, RĪVMAIZE (t.sk. KVIEŠU milti, raugs), sāls, aromatizētājs, garšvielas, garšaugi, stabilizētājs: difosfāts; skābuma regulētājs: trifosfāts, garšas un smaržas pastiprinātājs: mononātrija glutamāts; cukurs, antioksidants: nātrija eritorbāts; cūkgaļas olbaltumvielas, pārtikas krāsviela: karmīnskābe, konservants: nātrija nitrīts
ALERGĒNS
Sastāvs: graudaugi, kas satur lipekli
Ražotājs
Noo Cepeškungs, Meža iela 4, 3.stāvs, Rīga, LV 1048. Tālr. 67 623 367; E-pasts: noo@noo.lv
Uzglabāšānas nosacījumi
Izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma. Uzglabāšanas temperatūra: no 2°C līdz 6°C.
Iepakojums
Vakuuma polietilēns

UZTURVĒRTĪBA (100 g/ml)

Enerģētiskā vērtība 1372,00 kJ / 328,00 Kcal
Tauki 28,00 g
Piesātinātas taukskābes 13,00 g
Ogļhidrāti 2,20 g
Cukurs 1,20 g
Olbaltumvielas 15,00 g
Sāls 2,20 g

Ieteicamā dienas deva

  • Enerģētiskā vērtība 328 Kcal
    1372 kJ
    16,4%
  • Tauki 28 g
    40%
  • Piesātinātas taukskābes 13 g
    65%
  • Ogļhidrāti 2,2 g
    0,8%
  • Cukurs 1,2 g
    2%
  • Olbaltumvielas 15 g
    30%
  • Sāls 2,2 g
    91,7%

INFORMĀCIJA PAR PRODUKTU UN APRAKSTS

Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.