- Apraksts
- Svaigs, viegli saldens, sviestainas garšas itāļu siers, kas ir līdzīgs Mozzarella un lieliski saskan kopā ar citām reģiona delikatesēm, piemēram, vīģēm, vītinātu gaļu vai tomātiem. Kaut arī ārpusē tas ir stiegrains un patīkami staipīgs, iekšpusē gaida pārsteigums – īpaši krēmīga un maiga Mozzarellas un saldā krējuma masa.
- Sastāvdaļas
- Mīkstais siers 33%(pasterizēts PIENS,kalcija hlorīds, mikrobiālais ferments,termofīlo pienskābo baktēriju tīrkultūras,vārāmā sāls), saldais KRĒJUMS, svaigais SIERS (KRĒJUMS, BIEZPIENS, SVIESTS, PANIŅU pulveris,emulģējošais sāls( trinātrija citrāts),stabilizētāji karagenāns, ksantāna sveķi, ūdens, skābuma regulētājs( pienskābe),sāls šķīdums 67%(ūdens, vārāmā sāls).
- Alergēns
- Sastāvs: piens un tā produkti
- Uzglabāšanas nosacījumi
- Uzglabāt ledusskapī. Uzglabāšanas temperatūra: no 2°C līdz 6°C.
- Iepakojums
- Plastmasa
Uzturvērtība (100 g/ml)
Enerģētiskā vērtība | 1237,00 kJ / 299,00 Kcal |
Tauki | 26,00 g |
Piesātinātas taukskābes | 17,00 g |
Ogļhidrāti | 1,20 g |
Cukuri | 0,60 g |
Olbaltumvielas | 15,20 g |
Sāls | 0,50 g |
Ieteicamā dienas deva
-
Enerģētiskā vērtība
299 Kcal
1237 kJ
15% -
Tauki
26 g
37,1% -
Piesātinātas taukskābes
17 g
85% -
Ogļhidrāti
1,2 g
0,5% -
Cukuri
0,6 g
1% -
Olbaltumvielas
15,2 g
30,4% -
Sāls
0,5 g
20,8%
Cita informācija
- Neto daudzums (g/ml):
- 180
- Zīmols:
- Smiltenes piens
- Piegādātāja kontaktinformācija:
- Akciju sabiedrība "Smiltenes piens", Mūrnieku iela 2, Smiltene, Smiltenes novads, LV - 4729
- Piegādātājs:
Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.