Jūs izmantojat novecojušu tīmekļa pārlūkprogrammu. Varēsiet iepirkties ātrāk un ērtāk, ja lejupielādēsiet jaunāko Google Chrome vai Mozilla Firefox versiju.
  1. Mājas lapa
  2. Gaļa, zivs un gatavā kulinārija
  3. Zivju produkti
  4. Zivs konservi un salāti
Laša fileja pikantā krēmā KAIJA 170g

Laša fileja pikantā krēmā KAIJA 170g

Apraksts
Laša fileja pikantā krēmā
Sastāvdaļas
ATLANTIJAS LAŠA (Salmon salar) gabaliņi 55%, mērce: dzeramais ūdens, rapšu eļļa, tomātu pasta 6.2%, cukurs, pārtikas sāls, iebiezinātājs (kukurūzas ciete E1422, PIENA PROTEĪNS, stabilizētājs, ceratonijas augu sveķi), SELERIJAS, skābuma regulētājs etiķskābe, garšvielas. Produkts nesatur ĢMO.
Alergēni
Sastāvs: piens un tā produkti, selerijas un to produkti, zivis un to produkti
Ražotājs
SIA "Karavela", Atlantijas 15, Rīga, Latvija
Uzglabāšanas nosacījumi
Ieteicams līdz: skatīt uz iepakojuma Uzglabāšanas temperatūra: no 4°C līdz 25°C.
Iepakojums
Skārds

Uzturvērtība (100 g/ml)

Enerģētiskā vērtība 736,00 kJ / 177,00 Kcal
Tauki 13,00 g
Piesātinātas taukskābes 1,40 g
Ogļhidrāti 6,00 g
Cukuri 4,80 g
Olbaltumvielas 9,00 g
Sāls 1,20 g

Ieteicamā dienas deva

  • Enerģētiskā vērtība 177 Kcal
    736 kJ
    8,8%
  • Tauki 13 g
    18,6%
  • Piesātinātas taukskābes 1,4 g
    7%
  • Ogļhidrāti 6 g
    2,3%
  • Cukuri 4,8 g
    8%
  • Olbaltumvielas 9 g
    18%
  • Sāls 1,2 g
    50%

Cita informācija

Izcelsmes valsts:
Latvija
Neto daudzums (g/ml):
85
Zīmols:
Kaija
Piegādātāja kontaktinformācija:
Sanitex SIA
Piegādātājs:
maxima

Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.