- Apraksts
- Cepumi HIT cepumi ar tumšo šokolādi un kiršiem 220
- Sastāvdaļas
- KVIEŠU milti, cukurs, augu tauki (palmu), ciete (KVIEŠU), kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu, glikozes-fruktozes sīrups, sūkalu pulveris (PIENA), irdinātāji: amonija karbonāti, nātrija karbonāti; koncentrēta ķiršu sula (0,1%), tumšā šokolāde (0,1%)(kakao masa, cukurs, kakao sviests, sūkalu produkti (PIENA), emulgatori (lecitīni, aromatizētāji), sāls, aromatizētāji, skābe: citronskābe; emulgators: lecitīni; VĀJPIENA pulveris. OLAS, MANDELES un LAZDU RIEKSTI arī tiek pārstrādāri šajā ražošanas līnijā.
- Alergēns
- Sastāvs: graudaugi kas satur lipekli, piens un tā produkti, rieksti un to produkti, olas un to produkti
- Lietošanas instrukcija
- Pārtikā/ Ieteicams izlietot līdz: skatīt uz iepakojuma.
- Ražotājs
- BAHLSEN
- Uzglabāšanas nosacījumi
- Uzglabāšanas temperatūra: no 5°C līdz 25°C.
- Iepakojums
- Polietilēns
Uzturvērtība (100 g/ml)
Enerģētiskā vērtība | 2023,00 kJ / 482,00 Kcal |
Tauki | 21,00 g |
Piesātinātas taukskābes | 13,00 g |
Ogļhidrāti | 64,00 g |
Cukuri | 26,00 g |
Olbaltumvielas | 7,80 g |
Sāls | 0,38 g |
Ieteicamā dienas deva
-
Enerģētiskā vērtība
482 Kcal
2023 kJ
24,1% -
Tauki
21 g
30% -
Piesātinātas taukskābes
13 g
65% -
Ogļhidrāti
64 g
24,6% -
Cukuri
26 g
43,3% -
Olbaltumvielas
7,8 g
15,6% -
Sāls
0,38 g
15,8%
Cita informācija
- Neto daudzums (g/ml):
- 220
- Zīmols:
- Hit
- Piegādātāja kontaktinformācija:
- Jungent Latvia A/S Antonijas iela 24-9, Rīga, LV-1010 www.jungent.eu
- Piegādātājs:
Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atškirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir pilnīgāka un var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā. Mēs vienmēr iesakām lasīt un sekot informācijai uz izstrādājuma iepakojuma. Akcijas preču daudzums ir ierobežots.